Liquid Travel

Het is de missie van Big Belly Brewing om jou keihard te laten genieten van het leven. Voor ons zit dat genieten in kleine dingen zoals een heerlijk dessert of een goede grap, maar draait het ook om herinneringen maken. De terug blik naar een verrassend moment, een eerste ervaring of een fijne plaats. Reizen is voor ons de grootste creatieve inspiratiebron en is bij uitstek een van de dingen die het leven zo mooi maakt.

Nu we weer mogen reizen, gaan we jou in gedachten meenemen naar de mooiste plaatsen ter wereld.

Wat je kan verwachten

Bieren met een bepaalde link naar een mooie locatie. Dat kan een extra ingredient zijn die op die plaats veel gebruikt wordt of een stijl bier uit die regio. Zowel blond als donker, maar enkel smaakbommen in het topsegment van craft bier.

Liquid Travel to Islay

Stijl : B.A. Seewead Stout
Alc. Vol. : 10.5%
Beschikbaarheid : vanaf 01-1-2022

Beer Geeks Special

Liquid Travel to Tirol

Stijl : Blended B.A. Forest Stout
Alc. Vol. : 10.5%
Beschikbaarheid : vanaf 23-12-2021

Voor deze Liquid Travel hebben we gekozen voor: Oladie oladio oladie oladio TIROL! Onze favo wintersport bestemming. En dit is geen weizen of halve liter lauwe pils maar een dikke zwarte barrel aged stout met kruidige bourbon, eiken en dennennaalden. Lekker op de piste om het warm van te krijgen, of gewoon met je bek in de kerstboom. Zum Wohl

Liquid Travel to Bologna

Stijl : DDH White Dipa
Alc. Vol. : 8.5%
Beschikbaarheid : Uitverkocht

Ciao Bella! Zoals de naam doet vermoeden is dit bier geïnspireerd op de smaken van Bologna. Big Belly's brouwer Remco heeft dit jaar tijdens zijn vakantie deze stad bezocht. Hij moest hier wel een bier van maken, want dorst krijg je hier zeker. Er is namelijk een overload aan mortadella en andere vleeswaren. Voor dit bier hebben we een creatieve combinatie aan moderne hoppen gebruikt: normale en Cryo Calista, Wai-Iti hop en een beetje CTZ hop. Je kan een stevig frisse aromatische white IPA verwachten met veel sappige perzik tonen van de Cryo Calista en Wai-Iti. De CTZ geeft hem net dat beetje kruidigheid, wat samen met de limoentonen het bier compleet maakt. Salute!

Liquid Travel to Tulum

Stijl : Tropical Fruited Double NEIPA
Alc. Vol. : 8.5%
Beschikbaarheid : Uitverkocht

Hola Cabrón! Het Mexicaanse Tulum is de inspiratie voor dit bier. Zon, Zee, Strand en Bier, of cocktails. In deze dikke NEIPA zit een grote hoeveelheid Mosaic en El Dorado hop die we tijdens de whirlpool en de twee dryhop sessies hebben aangevuld met een flinke dosis fruit. 10% Van het bier volume is mangopuree en 5% passievruchtpuree. Samen met de hoppen maakt dit het bier extreem fruitig met een tikje zuurigheid van de passievrucht. Waan je op het strand van Tulum met deze bijzondere New England IPA! Salud!